Kariera
Kariera
Previous
Next

Rekrutujemy do monki!

#1 MANAGER OPERACYJNY

Szukamy osoby na stanowisko managera operacyjnego z doświadczeniem w pracy w gastronomii, która potrafi koordynować pracę zespołu i będzie zmiennikiem dla pracującej z nami od początku Oli.

Oczekujemy następujących umiejętności:


• dbanie o czystość i wizerunek restauracji
• dbanie o utrzymanie standardu i jakości serwisu
• przyjmowanie rezerwacji grupowych
• tworzenie planu sprzedażowego
• analizowanie i nadzorowanie kosztów
• raportowanie i przygotowywanie dokumentów sprzedażowych
• odpowiedzialności za zamówienia, zakupy niezwiązane z kuchnią
• odpowiedzialności za inwentaryzację
• koordynowanie pracy z działem handlowym
• koordynowanie pracy z działem marketingu
• układania i odpowiedzialności za grafik pracy zespołu kelnerskiego
• motywowanie i szkolenie pracowników
• łagodzenie ewentualnych sporów

#2 MANAGER DO SPRAW SPRZEDAŻY I MARKETINGU/ RELATIONSHIP MANAGER

Nasza restauracja jest już dobrze znanym lokalem na rynku Toruński i nie narzekamy na brak gości indywidualnych. Jednak dla pełnego sukcesu potrzebujemy osoby, która zajmie się organizacją spotkań grupowych, oraz obsługą sektora biznesowego.

Odpowiedzialność w zakresie:


•  pozyskiwania nowych i obsługi starych i nowych klientów biznesowych i grup powyżej 10-12os.
•  kontakty z korporacjami, agencjami eventowymi, firmami, biurami turystycznymi itp.
•  budowanie i podtrzymywanie dobrych relacji z sektorem biznesowym, stałymi gośćmi restauracji
•  układanie i realizacja planu sprzedażowego ustalanego w porozumieniu z managerem operacyjnym
•  tworzenie szablonów ofert i ofertowanie
•  współpraca z marketingiem wizerunkowym restauracji
•  kontakt i obsługa rezerwacji powyżej 10-12 osób
•  ustalanie menu dla grup we współpracy z szefem kuchni i szefem baru
•  obecność na realizacjach (imprezach)
•  tworzenie i rozpisywanie funkcji dla kadry obsługującej imprezę

#1 PIEKARZ / CUKIERNIK

Piekarzu! Cukierniku! Rozwiń skrzydła w MONKA

Lubisz zapach świeżo upieczonego chleba? Twoje ręce potrafią wyczarować cuda z mąki, wody i odrobiny magii?

Jeśli tak, mamy coś dla Ciebie – szukamy kogoś wyjątkowego, kto pomoże nam tworzyć smakowite historie w piekarni MONKA.

Dlaczego MONKA?

  • Naturalność to nasz fundament – pracujemy wyłącznie na naturalnych składnikach, bez kompromisów.
  • Połączenie tradycji z nowoczesnością – chleby długo fermentują, a croissanty przypominają smaki rodem z Paryża.
  • Wsparcie lokalnych dostawców – nasze produkty bazują na składnikach od zaprzyjaźnionych producentów.

 

Kogo szukamy?

  • Doświadczonego piekarza lub cukiernika, który potrafi tworzyć wyjątkowe wypieki.
  • Pasjonata, dla którego praca z naturalnymi produktami to nie tylko zawód, ale i radość.
  • Osoby kreatywnej, z zaangażowaniem i chęcią rozwijania się w swoim fachu.

 

Co oferujemy?

  • Możliwość współtworzenia produktów, które trafiają prosto do serc naszych klientów.
  • Rodzinną atmosferę i wsparcie zgranego zespołu.
  • Rozwój zawodowy, dzielenie się wiedzą i doskonalenie umiejętności.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie i stabilne warunki pracy.