Nasz zespół
Bo wyjątkowe miejsca tworzą wyjątkowi ludzie. Zespół monki to
grono przyjaciół, których łączy kreatywne myślenie, chęć
podejmowania nowych wyzwań i wielka pasja do gotowania.
Nasz zespół
Bo wyjątkowe miejsca tworzą wyjątkowi ludzie. Zespół monki to
grono przyjaciół, których łączy kreatywne myślenie, chęć
podejmowania nowych wyzwań i wielka pasja do gotowania.
Previous
Next

Paweł Tatara i Oliwia Tatara
rodzeństwo i założyciele konceptu monki - CEO i brand manager

Paweł ukończył studia magisterskie na kierunku architektura na uniwersytecie technologicznym w Delft w Holandii. Nadzorował przebudowę budynku i jest autorem projektu architektonicznego. Oliwia poszła śladami swojego brata i pracę w monce łączy ze studiami magisterskimi w Delft. Razem podejmują najbardziej szalone decyzje i inicjatywy. Dowodzą całym zespołem i dbają o ciągły rozwój firmy. To te głowy są autorami pomysłów o których dawniej nawet nam się nie śniło.

Ola Olejniczak
łączy obowiązki managera i sommeliera w jednym

Ola swoją przygodę z monką zaczęła kiedy jeszcze z sufitu obficie sypał się kurz a wewnątrz panował zaawansowany remont. Wyjątkowy profesjonalizm, niesamowita wiedza a przede wszystkim wielka pasja sprawiają, że restauracja pod jej opieką rozwija się w niesamowitym tempie.

Paweł Tatara i Oliwia Tatara
rodzeństwo i założyciele konceptu monki - CEO i brand manager

Paweł Tatara i Oliwia Tatara rodzeństwo i założyciele konceptu monki – CEO i brand manager Paweł ukończył studia magisterskie na kierunku architektura na uniwersytecie technologicznym w Delft w Holandii. Nadzorował przebudowę budynku i jest autorem projektu architektonicznego. Oliwia poszła śladami swojego brata i pracę w monce łączy ze studiami magisterskimi w Delft. Razem podejmują najbardziej szalone decyzje i inicjatywy. Dowodzą całym zespołem i dbają o ciągły rozwój firmy. To te głowy są autorami pomysłów o których dawniej nawet nam się nie śniło.

Ola Olejniczak
łączy obowiązki managera i sommeliera w jednym

Ola Olejniczak łączy obowiązki managera i sommeliera w jednym Ola swoją przygodę z monką zaczęła kiedy jeszcze z sufitu obficie sypał się kurz a wewnątrz panował zaawansowany remont. Wyjątkowy profesjonalizm, niesamowita wiedza a przede wszystkim wielka pasja sprawiają, że restauracja pod jej opieką rozwija się w niesamowitym tempie.